23 september 2014

Elos Fixturlaser AB byter namn till ACOEM AB

I juni 2014 förvärvades Elos Fixturlaser AB, världsledande utvecklare och tillverkare av laserbaserade uppriktningssystem, av det franska företaget ACOEM Group.

Den 15 september 2014 ändrade Elos Fixturlaser AB sitt namn till ACOEM AB. Observera att det endast handlar om ett namnbyte. Företagets organisationsnummer, adresser, samt kontaktuppgifter är de samma som tidigare.

”I ACOEM Group har vi hittat en ny ägare inom samma branschsegment som vi. Även om Fixturlaser i stort sett inte förändras, kommer namnbytet till ACOEM AB att tydligt visa att vi numera ingår i ACOEM Group”, säger Hans Svensson, CEO för ACOEM AB.

ACOEM Group, med huvudkontor i Lyon, Frankrike, är en global aktör inom tillståndsbaserat underhåll med varumärken som 01dB, OneProd och Metravib.

Ägar- och namnbytet påverkar inte distributionen av Fixturlasers produkter. Fabien Condemine, CEO för ACOEM Group, säger:
”ACOEM kommer att fortsätta stödja de befintliga distributörerna av Fixturlasers produktsortiment för att säkerställa en fortsatt tillväxt på marknaden. Vi är övertygade om att fördelarna med Fixturlasers starka distributionsnät hjälper ACOEM Group att nå sina mål”.

Pressmeddelande ELOS Fixturlaser AB byter namn till ACOEM AB

For further information, please contact:
Hans Svensson, CEO, tel: +46 31 706 28 00,
e-mail: hans.svensson@fixturlaser.se

For editorial inquiries, please contact:
Anchi Jonasson, Marketing Communications Officer, tel: +46 31 706 28 67,
e-mail: anchi.jonasson@fixturlaser.se